Bioloogia õppetundides öeldi meile, et Walrused on ainsad perekonna perekonna Odobenidae liigid ja et mereimetajate hulgas keha suuruse hulgas nad on halvemad ainult vaalade ja mere elevantide jaoks. Nahavärv valgusest tumedale - pruuniks, mõnikord punasega. Fännide eemaldamiseks peate sel juhul oma pea maha lõikama. Siin naaberriigid suured röövloomad - lõvid, tiigrid, hundid, karud, karud ja kahjutute herbivaatide - kitsed, küülikud, käänud, kääbussigad ja paljud teised. Morssi toit koosneb peamiselt lamell-lõpustega molluskitest ja muudest põhja selgrootutest, mõnikord söövad morsad kala.

See lükati ümber ja eeldus, et Walru Fangs kaevandas oma toitu. Jällegi, kui jah, siis kuidas naised ja noored mehed söövad? See on juba tõestanud, et toidu otsimisel ei ole fangsi ja vibreid. Nad tõendavad "põhja põhja, nad ka rulli kogutud toidu tükkide. Blizzardi nägu võib olla rohkem poolpüügi vibrass, mis kannavad vanusega. Seejärel puudub nende tundlikud "Mesters", Walrused molluskide, usside ja riiulite kaevamise jaoks kasutage Fangsi.

Kui toidu otsimisel ei ole vaja "puudutada" allosas vangistuse tingimustesvõivad selle vibributused oluliselt saavutada suurem pikkus kui looduslikud sugulased. Kui looduses on "must-" pikkus kümme sentimeetrit, siis loomaaias - kuni kolmkümmend. Täna on suhteliselt teada, miks fangid on: nad määratlevad selle staatuse. Mida nad on pikemad ja võimsamad, seda rohkem on teda rohkem tema poolt.

Fangid on võimas relv, mille abil seinad teada saada, milline neist on tugevam. Mitte alati võitlused emaste kasuks teha ilma vereta.

Eriti dramaatilised on võitlusi, kus osalevad umbes võrdsed võitjad. See ei tühista "õlle" kasutamist, mitte selle otstarbeks. Vajadusel võib Walrus kasutada Peenise suurus morzha ronida fangsi.

Tode selle suuruse kohta

Fangide kasv on pikk protsess. Mõnes meestel võib see kesta rohkem kui 15 aastat.

  • Puhata Yalta lastega, mida külastada. Kuhu minna ja mida Yalta lastega näha
  • Mida massid söövad. Walrus (Odobenus Rosmarus): fotod, liigid, huvitavad faktid. Sõnum Walrow kohta
  • Imeb suur suurust liige
  • Konserveerimine Ilu Selle sümboliks on müstikas vask fang.
  • Suurendada noorukite liiget

Tugev Fangs aitavad õllepärjepruulida jääd, nende abiga teeb ta koirohi, kuid nende peamine eesmärk on näidata vastast, kes on tugevam. Walruse hulgas on üksikisikud, kellel on väga rikas toitumine. Tavalistele ahtritele ja koorikloomadele - nad lisavad linde ja isegi närvis.

See ei ole enam vaja imestada, miks Fangs palk. Kõik on selge: saagi tappa. Sellise vormuse fangid on teravamad ja õhemad kui tavalistel meestel ja nad on tavaliselt teistelt eraldatud. See ei ole nende purunemiste puhul, mis muudavad oma menüüd, mis on tingitud sööda ajutise puuduse tõttu, kuid reaalse röövel, juhtiv hirm teiste suurte loomade üle, sealhulgas pitserile.

Viimane, muide, proovige jätta sellise julma jahimehe elupaik. Peenise suurus morzha ei ole Walruse fangide asutus, nii et sugulaste seas katkematu, ei mõjuta inimest. Walrused hävitasid halastamatult fangide tõttu täpselt.

Mida nad olid võimsamad suurem oht Oleme läbinud oma omaniku. Flasta Fangsi toodete müük on alati olnud kasumlik äri. Nüüd on kerge reguleeritud jahi rangelt reguleeritud. Venemaal on lubatud ainult Põhja- Yakutia ja Chukotka põlisrahvaste jaoks, kes kasutavad traditsiooniliselt nende loomade liha ja rasva ning mõned kirjade fonte on üldiselt loetletud Venemaa punases raamatus.

Category: Health & Beauty

Juhuslikud lingid: Phi - Väike roheline jalaga Kulik koos Tšetšeenid - Sama nagu tšetšeenid. Walrus elab madalates piirkondades - mugav käppadele mugav keskkond. Morsside hulk on arvu vähenemise tõttu praegu eraldi piirkondadeks rebitud. Hooajaline ränne lõunasse on väike ja lühike.

Adventuuride maailmas ja imet "Dreamwood"

Morss on loom abivajaja. Imetajad moodustavad 10—20 heteroseksuaalsetest esindajatest koosnevad väikesed kolooniad. Rühmades puudub jäik hierarhia, kõik karja liikmed käituvad sujuvalt. Kogenud isased kohtlevad noori loomi rahulikult, ilma et nad agressiivsust näitaksid. Suured rookeries koosnevad mitmesaja, mõnikord tuhandete morskade loomarühmadest. Loomad asuvad üksteise lähedal. Rahvarohkus moodustub tahtlikult ja mitte ruumipuuduse tõttu.

Eluskaal liigub loomade liikumise tõttu vette ja tagasi. Inimesed käituvad üldiselt rahumeelselt, ehkki esineb ka aeg-ajalt tülisid. Ülejäänud rookeryd valvavad vahetatavad valvurid. Kuigi nägemine jätab loomad alt, annab haistmismeel alati märku, et inimene läheneb. Nad teatavad ähvardusest mürisedes, üksteist jõnksutades.

Tohutute korjuste lendamine vette lõpeb mõnikord rasvunud kehade seas väikelaste surmaga.

Osta vahend peenise laienemist Biškekis

Pojad, kel õnnestus ema selga ronida, päästavad ennast. Mõnikord on paanika tugevam kui karja korraldus. Vigastatud ohvrid on jääkarude kerge saak. Morsad varjavad end vee all, kus nad suudavad õhust eemal olla kuni 10 minutit, kuid nad on valmis terve päeva ujuma. Loomad on vaheldumisi meres viibimisega maal, kus nad puhkavad veepiiri lähedal. Nad ronivad lamedatele jäämägedele, tuginedes võimsatele kihvadele. Nad saavad magada kõikjal, olles paksu rasvakihi tõttu uppumatud.

Loomad liiguvad ja jahivad kogu karjaga. Seltskondlikkus avaldub teiste inimeste toetamises, abistamises. Toit Peamine morsside toit on merepõhjas - need on lamell-lõpustega molluskid. Tundlikud vibrissid looma näol aitavad tuvastada nende asukohta. Hammaste, lestade, koonuga rebib loom opetada, kuidas laiendada liige põhja lahti, kobestab mulda, tõstes kestapilvi.

Ta hõõrub neid osavalt uimedega, nii et kest puruneb ja settib põhja. Loom neelab limuste keha koos veega. Küllastus saabub siis, kui toidu maht on vähemalt 50 kg. Pinnase lõtvumine mõjutab põhjaökosüsteemi positiivselt - see loob soodsad tingimused organismide arenguks. Morsad ei sukeldu toidu otsimisel sügavalt, nad toituvad rannikualadest, mitte sügavamal kui 80 meetrit. Lihtne dieet võimaldab noortel loomadel kiiresti kaalus juurde võtta, rasvakiht, mis kaitseb loomi hüpotermia eest, parandab ujuvust.

Merimorss Toitub põhjasussidest, koorikloomadest, merikurkidest, aeg-ajalt kalast, raipest, kui põhitoit on ebapiisav. Näljased loomad ründavad mõnel juhul hülgeid, hülgeid, narvaale, ehkki see pole tüüpiline toitumisviis.

Kannibalism pole loomadele iseloomulik. Morsad säilitavad omavahel sõbralikke suhteid, seisavad sugulaste kaitse eest ja naised on valmis end poegade nimel ohverdama. Kui morss sureb, hoolitsevad järglaste eest teised emased.

Paljunemine ja eeldatav eluiga Peenise suurus morzha suguküpsus saabub varem - nad on valmis paaritsema 4—6-aastaselt. Isased küpsevad kauem, hakkavad morsside vastu huvi tundma juba seitsmeaastaselt, kuid hakkavad sigima hiljem - Järglaste ilmumine naissoost elus toimub aastaste intervallidega. Paaritumisperiood algab aprillis - mai alguses. Suguküps loomad muudavad käitumist, näidates huvi vastassoost isikute vastu.

Rahulikud isased muutuvad naiste tähelepanu võitluses agressiivseks. Rivaalide vahel on tülisid, kuid ilma traagiliste tulemusteta. Loomad võivad üksteist kihvadega vigastada. Paks nahk kuni cm, rasvakiht kaitseb siseorganeid, nii et isased võitlused teevad ilma tõsiste tagajärgedeta. Morsad võistlevad mitte ainult tugevuses, vaid ka vokaalsetes oskustes, julgustades emaseid paarituma neist kõige häälekamaga.

Abielud leiavad aset vee elemendis. Järglaste kandmine kestab — päeva ehk umbes 16 nädalat. Tiinet emast ei jälita teised isased, nad liiguvad ohutult läbi rookery. Õigel ajal sünnib üks vasikas, harvadel juhtudel kaksikud.

Imiku kaal on umbes 60 kg, Fixtures liikme suuruse suurendamiseks pikkus on 1 meeter. Poeg on ujumisvõimeline alates sündimise hetkest, seetõttu jätab ta ohu korral jääkamara, sukeldub koos emaga vette. Imiku toitmine rinnapiimaga kestab rekordiliselt kaua - kuni 2 aastat, ehkki täiendav toitmine tavalise toiduga algab kuue kuu vanuselt.

Imikud hakkavad ise toituma alles pärast seda, kui kihvad on tugevdatud. Kolme aasta vanuseks saades muutuvad nad iseseisvaks. Vasika eest hoolitsemine ei võimalda emastel mõnda aega teist vasikat uuesti omandada.

Noorte morsside eest hoolitseb kogu kari. Emased katavad järeltulijad ennastsalgavalt oma kehaga, kui oht ähvardab, on nad imikute kaitseks valmis surema. Morss beebi kaitseks ja puhkamiseks võib see ronida iga täiskasvanu selga, tunda end turvaliselt. Looduses kestab morssi elu umbes 30—35 aastat. Morss on oma elust kasvanud 20 aastat. Arktika elamise karmid olud, kiskja kohutav välimus ei muutnud looma metsikuks. Morsside uurimine peegeldab Peenise suurus morzha loomade hämmastavalt harmoonilist ja tervet maailma.

Arktika karmis kliimas elav morsk on muutunud üldnimetuseks, sest enamasti veedab ta jäises vees ise toitu hankides. Sellistes rasketes tingimustes ellujäämiseks peavad sellel loomal olema tohutud energiaressursid. Ja tal on need ressursid: morsad mereloomad muljetavaldavate mõõtmetega - täiskasvanud isase pikkus võib ulatuda 5 meetrini ja kaal on kuni 1,5 tonni, samas kui naised on veidi väiksemad - pikkus on kuni 3 m ja kaal on - kg.

Veel üks funktsioon, mis pilgu peale Peenise suurus morzha looma morssi foto lisaks suurusele on need tohutud väljaulatuvad kihvad, mis tal on.

Väline struktuur

Väikesest peast, keha suhtes, Peenise suurus morzha allapoole kaks võimsat kiharat, mis võib ulatuda 80 cm-ni, loom vajab neid mitte ainult kaitseks, sageli tekivad isaslaste vahel vaidlused ja kokkupõrked, vaid ka põhjast toidu saamiseks.

Samuti saab morss nende abiga ronida jääkamakatele. Morss on imetaja loom ja Kasvusuurus peenis, nii et kui ta on pikka aega vees, voolab veri naha pinnalt välja ja tema keha muutub kergeks.

Siis, kui morsk pinnale ronib, tormab veri tagasi naha pealmisele kihile ja keha saab tagasi oma eelmise pruunika tooni. Noortel inimestel on väike villane kate, mis vananedes kaob. Morsad on Arktika loomad - nad elavad kogu Põhja-Jäämeri rannikul ja külgnevatel saartel. Nende populatsioonid elavad ka Gröönimaal, Svalbardi saarestikus, Punasel merel, Islandil. Suvehooajal koguneb Bristoli lahele suurel hulgal morssi populatsioone, kuid nende jaoks on kõige mugavamad tingimused Alaskal asuvas Jooksuraja meres, kuid kuna morsad on rändloomad, võib neid kohata ka Ida-Siberi põhjarannikul.

Morssi olemus ja elustiil Morskloom olemuselt ei ole agressiivsed, nad kogunevad 20—30 isendiga rühmadesse ja alles paljunemisperioodil ilmuvad karjasse suurimad isased, kes võtavad endale domineeriva rolli. Rookeries, mis saab korraldada põhjapoolsed loomad morsad, koguneb mitu tuhat inimest. Puhkusel olles hoolitsevad emased beebide eest, isased ajavad asjad korda. Need loomad, kes asuvad rookery serval, täidavad valvurite rolli, olles eemalt märganud ohtu, teatavad nad kaaslastele lähenevast ohust Suurendada liige tohusalt vallikraaviga.

Häiresignaali kuuldes tormab kogu kari vette, tugeva muljumisega võivad pojad kannatada, nii et emased katavad nad oma kehaga. Üks toitmise viis on loomad morss, hüljes ja teised põhja elanikud. Karu kasutab harva morssi jahipidamiseks, kuna vees ta sellega toime ei tule ning maal saavad saagiks nõrgestatud loomad või hundid, kes surmaga surid.

Fotol morsside koloonia Karu ei pea täiskasvanud tervele isendile vastu, sest hüljeste seas on lihtsam saak. Vees on morskadel ainsad vastased, need on morskidest suuremad ja teravate hammastega. Mõrvarivaalide eest põgenedes peavad morsad maalt välja tulema. Morsuse toitumine Kuna morss elab rannikuvetes, leiab ta sealt endale toitu, ujub 50 m sügavusele.

Suurem osa tema toitumisest koosneb limustest, koorikloomadest ja ussidest. Tohutute kihvadega kündab ta habet põhjas, tõstes seeläbi molluskite kestad üles, seejärel hõõrudes neid koorikutest "täidisest" eraldavate lestadega, kestakillud on raskemad ja vajuvad põhja. Piisava hulga saamiseks vajab morss päevas 50 kg karpi, talle ei meeldi kala ja ta kasutab Peenise suurus morzha siis, kui muud toitu pole.

Suurimad isased saavad hülgeid, hülgeid, narvaale küttida - neid peetakse ohtlikeks kiskjateks ja nad võivad inimesi rünnata. Liha maitsnud, jätkab morsk selle otsimist, põhjarahvad kutsuvad sellist liha - kelyuchadeks. Paljunemine ja eeldatav eluiga Paljundamine venemaa punase raamatu morsad ei juhtu sageli, puberteet saabub 6 aasta võrra. Paaritumine toimub aprillist maini, sel ajal võitlevad isased emaste eest. Emasloom sünnitab sageli ühe poisi, vähemalt kaks, see võib juhtuda üks kord iga 4 aasta tagant.

Rasedus kestab kuni päeva, vastsündinu kaalub 30 kg ja toitub ema piimast kuni 1 aasta. Emaslind kaitseb järglasi kuni 3 aastat, kuni kasvavad nende kihvad, millega nad ise saavad endale toitu. Eluaeg arktika loomad morsad on 30 aastat vana, millest 20 aastat nad kasvavad. Maksimaalne vanus on teada - 35 aastat. Kõigi planeedi morskade populatsioon on ainult tuhat ja punasesse arvatud Laptenevi liikidel on ainult 20 tuhat isendit.

See olukord sai võimalikuks kaubandusliku jahi tõttu. Põhimõtteliselt kütiti neid kihvade järgi, millest valmistati relvakäepidemeid ja erinevaid meisterdusi. Kohalikud rahvad kasutasid nahka ja liha. Praegu on kutseline jaht ja kutseline kalapüük kogu maailmas keelatud, lubatud on ainult need vanamoodsad, kelle jaoks see on eluviis. Fotol morss koos poegaga Nende hulka kuuluvad tšuktšid, eskimod jt, nad toituvad morsalihast, kasutavad valgustuseks rasva, rahvaluule osana kihva käsitöö jaoks.

Globaalsed kliimamuutused avaldasid mõju ka morssupopulatsioonile, soojenemise tõttu on pakijää paksus, kuhu morsad oma rookeries rajavad, vähenenud. Pakijää on magestunud triivjää, mis on läbinud kaheaastase külmutamise ja sulatamise tsükli.

Selle jää sulamise tagajärjel on "puhkeala" ja söödakoha vaheline kaugus suurenenud, nii et pojad peavad oma emasid Peenise suurus morzha ootama, mis vähendab nende reproduktiivset funktsiooni. Selle kohta on kinnitus Peenise suurus morzha San Francisco lähedal rannikul leiti morssi jäänused, nende vanus on ligi 30 tuhat aastat, see näitab, et neid levitati varem lõunasse.

Välimus Suur ja väga paksu nahaga mereloom. Ülemised kihvad on äärmiselt arenenud, piklikud ja suunatud allapoole; väga lai koonukomplekt arvukate paksude, kõvade, lamestatud vurrudega vibrissaeneid on morssi ülaosas 14 rida. Välised kõrvad puuduvad, väikesed silmad. Väga paks nahk on kaetud lühikeste, tihedalt liibuvate kollakaspruunide juustega, kuid vananedes jääb seda vähemaks ja vanades morsades on nahk peaaegu täielikult alasti.

Jäsemed sobivad maismaal liikumiseks paremini kui tõelised hülged ja morsad suudavad pigem käia kui roomata; tallad on tundetud. Saba on algeline. Anatoomia Walrus kasutab auku servast kinnihoidmiseks kihva Kui mõned Vaikse ookeani piirkonna isased võivad kaaluda kuni kg, siis enamik kaalub — kg. Atlandi morsastel on ka suhteliselt lühikesed kihvad ja mõnevõrra lamedam koon. Mõni Vaikse ookeani alamliigi isane oli tavapärasest palju suurem.

Aastal eemaldati Franz Josef Landi maa-ala hiiglaslikust isasest kg kaaluv morsknahk, augustis tappis Jack Woodson 4,9 m pikkuse kg nahaga morssi. Emased kaaluvad umbes kolmandiku võrra vähem, Atlandi ookeani keskmiselt kg, mõnikord vaid kg ja Vaikse ookeani piirkonnas keskmiselt kg.

Pikkusega 2,2 kuni 3,6 m. Kihvad Morsile on kõige iseloomulikum tema pikad kihvad. Need on piklikud kihvad, mis esinevad mõlemas soos ja võivad ulatuda 1 m pikkuseks ja kaaluda kuni 5,4 kg. Isased, kes kasutavad neid võitlemiseks, on kihvad veidi pikemad ja paksemad. Suurima kihviga isased domineerivad tavaliselt sotsiaalses rühmas.

Hammuseid kasutatakse ka jää sisse auku moodustamiseks ja säilitamiseks ning morskade aitamiseks veest jääle välja roomata. Nahk Morsuse nahk on väga kortsus ja paks, isaste kaelal ja õlgadel kuni 10 cm. Rasvakiht kuni 15 cm.

Noored morsad on tumepruuni nahavärviga ja vananedes muutuvad heledamaks ja kahvatuks. Vanemad isased muutuvad peaaegu roosaks. Kuna naha veresooned tõmbuvad külmas vees kokku, võivad morsad ujudes peaaegu valgeks muutuda. Suured nahkjad sõlmed kaela ja õlgade ümber on isasloomadele iseloomulikud kui sekundaarsed seksuaalomadused.

Morsal on kurgu all õhukott, mis toimib ujukina ja laseb morsal magades püsti vees hõljuda. Alamliik Morssi on kaks või kolm alamliiki: Vaikse ookeani morss Odobenus rosmarus divirgens Linné, Atlandi morss Odobenus rosmarus rosmarus Islliger, Sageli eristatakse kolmandat alamliiki - Laptevi morssi Odobenus rosmarus laptevi Chapsky, Selle iseseisvust seavad paljud kahtluse alla - sel juhul omistatakse Laptevi populatsioon Vaikse ookeani alamliigile.

Laptevide populatsioon on Venemaa punases raamatus kantud iseseisva alamliigina. Jaotus ja populatsioonid Viimase hinnangu kohaselt, mis põhineb Suurem osa Vaikse ookeani morsuse populatsioonist veedab suve Beringi väinast põhja pool, Tšuktši meres Ida-Siberi põhjarannikul, Wrangeli saare lähedal, Alaska põhjarannikul Beauforti meres ja esineb ka nende kohtade vahelistes vetes.

Väike arv isaseid leidub suvel nii Anadyri lahes, Siberis Chukotka poolsaare lõunarannikul kui ka Bristoli lahes. Kevadel ja sügisel koonduvad nad Alaska läänerannikult Anadyri laheni.

Nad talvitavad Beringi mere lõunaosades, mööda Siberi idarannikut lõunas kuni Kamtšatka poolsaare põhjaosani ja Alaska lõunarannikul. Warrag Naine noortega. Looduslikus keskkonnas ei ole Walrus peaaegu vaenlased, kes puutub täiskasvanud loomadele nende suurte suuruste tõttu ainult polaarne karu. Aga isegi see kiskja ei ole nendega lihtne toime tulla. Karu püüab jälgida Walrlaste karja ja vargsi märkamatult hingamisse või jää servale.

  • Ilma nendeta, nagu ilma käteta: miks vajate kortsude väikelapse? Mis palk on terav fangs.
  • Mini peenise laienemist
  • Suurenenud tugevus ja suurendamine liige
  • Agressiivsed delfiinid.
  • Harjutused Suurenda liikme Video

Hetkel, millal walrus ronib kaldale, võib karu tappa ta nutika šoki. Kui karu püüab rünnata Walrus vees ja isegi praadimisel, ei garanteeritud soodsat tulemust võitluse vastu võitlemise vastu. Walrus on kangelaslikult vastupidav, kuni viimane, põhjustades kalduvusi, nii et polaarkaru ei saa mitte ainult jääda ilma lõunata, vaid ka tõsiste vigastuste saamiseks. Kaitsetu enne kannab ainult halvem, kes on sageli suremas esimese aasta jooksul. Walrus paneb stseeni oma treeneriga. Põhjaranniku elanikud on pikka aega jahitud Walrus Slala ja liha huvides, sest üks looma rümp võib kogu perekonda toita mitu kuud.

Walruse nahka kasutati paatide katmiseks, paikade käis käsitööd, noad käepidemed. Põhja-rahvaste väikeste arvu tõttu ei kahjusta nende kalapüük Laszhami, kuni neid loomi hakati tootma tööstuslikus mahus.

Kuna Walrused on väga mitte-nüri, on mass hunt kahjustanud nende arvu ja nüüd on lubatud ainult Põhja kohalike inimeste erilistel litsentsidel. Walurs Liige suurim väga targad ja sõbralikud loomad. Vangistuses, nad on ilusti taltsunud, õppida palju meeskondi, isegi selliseid keerulisi trikke on kergesti läbi mängija mäng, kuid on leitud peamiselt Ocenaariums Põhja-riikides, sest lõunaosas nad on raske pakkuda madala vee temperatuuri lõunasse.

Walrus on salong, imetaja loom, tavaline enamikus äärmuslikus põhjaosas. Muude hõmistudega ei ole võimalik segadusse segada, kuna Walrusil on eristusvõime - suured sabad. Talnia tegelikult need piklikud Fangid, on nii naised kui ka mehed. Nad asuvad ülemise lõualuu vertikaalselt alla.

Nende pikkus kerkib kuni 1 meeter, kaal võib läbida 5 kg. Mehed kasutavad timenta relvana võitluses konkurentide jooksul sidumisperioodi jooksul. Samuti kasutavad Walrused täiendava jõuga timenta, kui püüdes jäälöödast vett välja tulla või ronida kivi üles. Kolm alamliiki on isoleeritud: Vaikse ookeani, Atlandi ookeani ja Laptev Walf.

Neil loomadel on väga paksud, reljeefsed, sest rasva voldite, Peenise suurus morzha moodustumise tõttu. Keha ei ole täielikult kaetud juustega ja karvadega ning vanal inimesed on keha peaaegu sile.

Nahavärv valgusest tumedale - pruuniks, mõnikord punasega. Kui supelda, nahk on walruy heledamaks ja võib isegi saada valgeks, sest vesi on väga külm ja veresooned on kitsenenud.

Keha kuju koonisvolovoid, suured massilised rinnad ja kaela, kuid samal ajal väike ja lai pea, kergelt tükeldatud nina ja laialdaselt paigutatud noored silmad.

Berzha View Sad, kuid ilus. Keha on vähenenud saba Peenise suurus morzha lõpeb väikese lisavaba sabaga. Walruse jäseme on flippers, mis on kohandatud mitte ainult veele, vaid ka maale. Walrused liiguvad edukalt maal - nad kõndivad Las'is ja mitte indekseerivad, nagu ülejäänud peseeni.

Calling All Cars: Artful Dodgers / Murder on the Left / The Embroidered Slip

Walurs on väga suured loomad. Keskmine kehakaal on tonni, kuid see ei ole piir. Sageli on üksikisikute kaalu umbes kg. Toit rahakotid kala, molluskid ja muud selgrootud.

Video Suurenda liikme allalaadimine

On juhtumeid, millal Walres on vees istuvate tihendite või lindude jahipidamise. Toidu otsimine on vee all vee all, kus see võib olla kuni 10 minutit või proovige leida pinnal toitu. Igapäevane vajadus ühe Walruse järele jõuab kg söödani. Walrused on üksteisele sõbralikud ja eelistavad hoida gruppidele, kuid naised hoiavad eraldi. Noored asuvad ema kõrval enne kolmeaastast vanust.

See toidab emapiima kuni aastani, kuid juba kuue kuu vanuses hakkavad nad teist sööki proovima. Kolme aasta jõudmisel algab sõltumatu toidu kaevandamine. Naised toodavad järglasi umbes üks kord kolme kuni nelja aasta järel, üks noor sünd. Wallistes armastajate korraldada Rookery jäälappide või kaldal. Naljakas pilt, kui kaldal sulasid mitmed tozen suured loomad.

Suurendada liige kiiresti

Aga mõnikord, mis tahes ohtu, Walrused on Fussy, sukelduda vees, ilma väikeste poegadeta, mis ei põhjusta harva külmutatud surma.

Bioloogia õppetundides öeldi meile, et Walrused on ainsad perekonna perekonna Odobenidae liigid ja et mereimetajate hulgas keha suuruse hulgas nad on halvemad ainult vaalade ja mere elevantide jaoks. Ja isegi asjaolu, et Walrus, eriti meestel, väga suured ülemised fangid.

Ja mida veel me nende kohta ütleme? Nii et ilmselt vastake sellele küsimusele tõenäoliselt natuke raske. Kui jah, siis ma teen ettepaneku tutvuda nende mereloomade eluiga veidi lähemale. Nende tutvustamine toimub natuke ebatavalises vormis - "Kas sa tead seda Niisiis, jätkake.

Kas sa tead seda Walruse tüüp sisaldab kahte peamist alamliiki, mitmesugust jaotust piirkonnas. See on Pacific Morzha Lat. Odobenus Rosmarus Rosmarus. Samuti on kolmas alamliik - Laptev Walrus Lat. Odobenus Rosmarus Laptevikuid selle iseseisvus on endiselt küsimus. Nende Peenise suurus morzha nimi tuli meile kreeka keelest ja tähistab "hambaid". Ja tõepoolest, see on väga sageli võimalik vaadata pilti, kui tohutu mass, ronida või jääl hoida, kasutab oma keha vastukaaluna tohutuid fangsi.

Kuid sellest hoolimata ei ole nad sügavusele väga kaebavad. Kogu ülejäänud aeg, mil nad jäämetele kulutada või lumega kaetud rannikul, päikesekiirte. Täiskasvanud mehed võivad ulatuda ,6 meetrit pikk ja kaalub kuni kilogrammi. Naised, muidugi rohkem miniatuurne, kui sellist võrdlust saab rakendada looma pikkus 2, meetrit ja kaalub kilogrammi.

Võimas mõõtmed on kõige sagedamini tuntud meeste poolest. Mõnikord võib nende "talje" ümbermõõt jõuda või ületada nende keha pikkust. Walroges võivad muuta oma maali valgest pruunist. See nähtus on seotud teravate temperatuuri erinevustega.

Peenise suurus morzha vees vähendatakse paljud veresooned, mille tulemusena väheneb vere sissevool, ja see omandab hämara halli või peaaegu valge värvi. Päikesevarjumise ajal laienevad veresooned, vastupidi ja nahk muutub roosakas toon. Noortel loomadel on tumepruun värv. Roosa värvimine Naised on veidi lühemad - ainult sentimeetrit. Nad kasvavad umbes 15 aastat ja aja jooksul on astumisperiood. Õlu Walrus täidab mitmeid funktsioone.

Esiteks on see karja Peenise suuruse vahendamine staatus.

Mida rohkem on kõrgem, seda rohkem asutus. Teiseks, suurepärane enesekaitsepüstol. Ja kolmandaks mugav töövahend töövahend, kui merepõhja otsima molluskid on otsima molluskid. Ja ka õlu on suurepärane vahend noorema põlvkonna harimiseks.

Kuid nendega on üks probleem - selliste hammastega magamine ei ole väga mugav. Seega, magamise ajal, Lyzha peab asuma kas tagaküljel või panna külgpea, äärmuslikus juhul saate neid lähedal asuvas naabris. See ei ole ebatõenäoline. Walrus näole on pikk ja paks "Musy" - vibreerib, mis toimivad materiaalsete kehadena. Oma abiga, Walrus "valamud" merepõhja otsima oma peamine toit - molluskid ja rullides kaevatud molluskit ühekordse, mis siis läheb suhu.

Falruse aju võrreldes kehakaalu kogumassiga kaalub väga vähe - vaid umbes 1 kilogrammi. Kuid vaatamata oma suurusele on nad üsna mobiilsed, nii et loomal ei ole erilist vajadust muuta pea erinevates suundades. Nad ei erista hea nägemisega põhimõtteliselt hemphicumi veealuse maailmas, see ei ole põhjus, miks. Teised meeled on Peenise suurus morzha olulised.

Näiteks lõhna, et mass on välja töötatud väga tugevalt. Kõrvad ja kui täpsemalt on Walrus kuulmisavad väga väikesed - läbimõõduga ainult millimeetrit. Kuigi sellised mõõtmed ei häiri walrus hästi kuulda nii vees kui ka maal. Näiteks võib naine kuulda oma noorte üleskutse umbes 2 kilomeetri kaugusel. Sukeldumise ajal on need augud tihedalt suletud kuulmislihaste abil. Walrus on väga liikuvad jäsemed - uimed ja flippers.

Front Flippers'il on 5 sõrme sama pikkusega väikeste lokidega. Nahk jäsemete on väga paks ja ebaviisakas, mis tagab mugava liikumise jää ja maa. Tagumine Flippers on ka 5 luu sõrme. Ja see ei ole juhuslikult. Selline rasvatunnistus on madal soojuse juhtivus ja teenib meeste vaheliste suhete selgitamisel head kaitset.

Nii vee ja maa all. Selleks kasutavad nad 3 tüüpi kõnesidet, mida kõige sagedamini väljendatakse segu, grisema, bagalumi, köha ja müha kujul.

Sukeldumise ajal võib majandusliku hapniku tarbimise südame löögisagedus väheneda minutini ja see on hoolimata asjaolust, et juhtmestiku loomulik südamerütm on lööki minutis! Püsi veepinnale une ajal, võimaldab see õhuga täidetud elastse kurgu kotid.

Morzha süüa palju. Nad elavad suure karjadega, kus üksus läheb naiste ja meeste väiksemate eraldatavate karjade hulka. Kuid väiksemate peregruppide hulgast võib olla segatud võimalusi.